Ladataan...

Ajankohtaista

Innovaatiosetelit pian taas haettavissa!

Syksyn innovaatiosetelihaku on pian taas avoinna! Tekesin innovaatioseteli on haettavissa 7. elokuuta 2017 alkaen, Tampereen kaupunkiseudun innovaatioseteleiden haku puolestaan aukeaa 4. syyskuuta 2017. Dicode on jälleen mukana molemmissa hankkeissa palveluntarjoajana. Tämän johdosta me Dicodella haluamme muistuttaa sinua, miten me voimme olla sinulle avuksi. Opastamme sinua yrityksesi digitalisaatioon siirtymisessä ja kartoitamme, kuinka ideastasi voisi tulla totta. Innovaatioseteli auttaa tukea tarvitsevaa yritystä löytämään itselleen sopivan yhteistyökumppanin. Hae innovaatioseteliä! Dicode voi auttaa sinua ja yritystäsi alati muuttuvan yritysmaailman haasteissa.

Tekesin innovaatioseteli
Innovaatiorahoituskeskus Tekes tarjoaa vakavaraisille PK-yrityksille kautta maan mahdollisuutta innovaatiosetelin hakemiseen. Tekesin innovaatiosetelillä voit ostaa Dicodelta uutta osaamista ja tietoa yritykseesi. Dicode ja asiakasyritys hakevat innovaatioseteliä yhdessä. Tekesin innovaatiosetelin kohderyhmää ovat ensisijaisesti yritykset, jotka hakevat innovaatiorahoitusta ensimmäistä kertaa. Innovaatiosetelin käyttökohteita voi olla esimerkiksi tuote- ja palvelustrategian kehittäminen, innovaatioprojektit ja tutkimustulosten arviointiin ja hyödyntämiseen liittyvät palvelut. Lisätietoa Tekesin sivuilta.

Tekesin innovaatiosetelit haettavissa 7.8.2017 alkaen!

Tampereen kaupunkiseudun innovaatioseteli
Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tampere otti marraskuussa 2016 käyttöön sähköisen innovaatiosetelijärjestelmän. Innovaatiosetelin tarkoituksena on tuoda innovaatio-, kansainvälistymis- ja kasvupalvelut helpommin yrityksen avuksi.

Innovaatioseteliä voi hakea Pirkanmaalla toimiva yritys, joka kehittää liiketoimintaa muun muassa hyvinvointi- ja terveysteknologian, teollisuuden uudistumisen tai älykkäiden liikkumispalveluiden parissa. Innovaatioseteli on suunniteltu tukemaan esimerkiksi uusia viennin liiketoimintakonsepteja, kansainvälistymistä edistäviä palveluja sekä demojen ja protojen valmistelua ja toteutusta. Lisätietoa Yritys Tampereen sivuilta.

Tredean innovaatiosetelit haettavissa 4-17.9.2017!

Miten Dicode voi auttaa juuri sinun yritystäsi?
Onko sinulla lupaava ajatus, jonka käytännön toteuttamiseen tarvitset apua? Mietityttääkö teknisten ongelmien ratkaisu? Onko digitalisaatio pian ajankohtainen yrityksessäsi, vai pitäisikö jo olemassa olevat laitteet ja järjestelmät päivittää nykyaikaan? Dicodella kartoitamme ideasi ja ongelmasi, esitämme uusia, toimivia ratkaisuja ja kehitämme jo olemassa olevia. Voit hakea innovaatioseteliä, vaikka ideasi tai ajatuksesi olisi keskeneräinen – tarkoitus onkin kehittyä yhteistyön voimin. Innovaatiosetelillä Dicoden tietotaito on sujuvasti sinun ja yrityksesi hyödynnettävissä. Lue lisää Dicodesta innovaatioseteli-tuotteista.