Ladataan...

Ajankohtaista

Esittelyssä: Tukipuu

Tulkkausalalla alkunsa saanut Tukipuu on suunniteltu tehostamaan keikkaluonteisen työn välittämisen hektistä arkea. Muuta ei tarvita – Tukipuu kattaa kaikki vaiheet tilauksen vastaanottamisesta ja työn välittämisestä aina palkanmaksuun ja laskutukseen saakka. Yhdessä ja samassa palvelussa myös valitaan työvuorot, varmistetaan työajat ja -tunnit, sekä toimitetaan palkanmaksu- ja laskutusaineisto.

Palveluun kirjatuista tiedoista järjestelmä luo automaattisesti palkanmaksu- ja laskutusaineiston, jotka voi yhdistää suoraan omiin laskutusjärjestelmiin. Kaikki järjestelmän asetukset on mahdollista muotoilla esimerkiksi asiakkaan toimintatavan tai voimassa olevan TES:n mukaiseksi. Asetukset voidaan määrittää myös aikasidonnaisiksi tai esimerkiksi keikkakohtaisiksi. Joustava ja luotettava Tukipuu voidaan räätälöidä vastaamaan eri alojen ja niiden sisällä toimivien käyttäjäroolien haasteita, aina käyttäjän ehdoilla. Helppokäyttöinen palvelu toimii niin tietokoneella kuin mobiilistikin verkkoselaimella – erillisiä sovelluksia ei tarvita. Työntekijöille Tukipuu tarjoaa selkeät puitteet esimerkiksi keikasta raportoimiseen ilman monimutkaisten laskutussääntöjen tai TES:n tuntemusta.

Dicode ja erityisryhmien esteetöntä kommunikointia helpottavia palveluita tarjoava Sivupersoona Oy ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään. Erilaisia tulkkipalveluja tarjoavalle tamperelaiselle Sivupersoonalle Tukipuu on tuonut helpotusta muun muassa tulkkien rekrytointiin, palkanmaksuun ja työtuntien kirjaamiseen. Toistakymmentä tulkkia pelkästään Tampereella työllistävällä Sivupersoonalla on palveluvalikoimassaan muun muassa puheterapiaa, viittomakielen ja puhevammaisten tulkkausta, kommunikaatio-opetusta sekä hoiva- ja ohjauspalveluita, joita kaikkia hallitaan nyt keskitetysti Tukipuussa.

Tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa kehitetty Tukipuu juhlii nyt ensimmäistä vuosikymmentään käytössä Sivupersoonan arjen apurina. Syksyllä koittavan merkkipäivän kunniaksi Tukipuun menestystarina jatkuu lähitulevaisuudessa yhä useammissa tulkkausalan yrityksissä. Sujuva ja käytännönläheinen Tukipuu tähtää tuomaan helpotusta työelämään myös tulevina vuosina, niin uusien kuin vanhojenkin asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden parissa.