Ladataan...

Yritys

Yritys

kuvituskuva: dino koodaa
Ohjelmistoratkaisuja palveluasenteella
Dicode Oy on vuonna 2002 perustettu asiakaskohtaisiin ohjelmistoihin erikoistunut ohjelmistopalveluyritys. Olemme toimittaneet ohjelmistoja lukuisille eri toimialoille terveydenhuollosta teollisuusautomaatioon sekä yksityiselle, julkiselle ja kolmannelle sektorille. Toteuttamamme ohjelmistoprojektit ovat vaihdelleet pienistä web-työkaluista kokonaisten tuoteperheiden rakentamiseen. Olivatpa ohjelmistotarpeesi siis suuria tai pieniä, organisaatiosi vastikään käynnistynyt startup tai kookas julkinen virasto, älä epäröi ottaa yhteyttä – meiltä löytyy näkemystä, kokemusta ja palveluasennetta.

Korkeasti koulutetut ohjelmistoalan ammattilaisemme takaavat erinomaisen palvelun ja selkeästi mitattavat hyödyt. Pystymme tarjoamaan ketterän, oivaltavan ja kustannustehokkaan avun ydinongelmien tunnistamiseen ja niiden ratkaisemiseen.

Ideasta ohjelmaksi - yhdessä asiakkaan kanssa
Ohjelmistoprojektimme lähtevät aina liikkeelle asiakkaan tarpeista. Ohjelmiston kehitysprosessissa huomioidaan tarpeiden lisäksi käytettävyys, graafinen ulkoasu sekä tietokantaratkaisut. Projekteillamme on kaksi päämäärää: laadukas lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Takaamme näiden päämäärien saavuttamisen aktiivisella kommunikaatiolla asiakkaamme kanssa, järjestelmällisellä ohjelmistoprosessilla sekä motivoituneella ja ammattitaitoisella henkilöstöllämme. Toteuttamamme sovellukset ovat tehostaneet asiakkaidemme ydinliiketoimintaa ja tiedonkulkua sekä kotimaisessa että globaalissa kontekstissa.

Osaaminen ja teknologiat
Dicodessa laaja-alainen osaaminen ja kokemus tietotekniikan eri osa-alueilta yhdistyvät uusimpiin teknologioihin. Se on reseptimme innovatiivisten tuotteiden suunnitteluun ja toteutukseen. Henkilöstöltämme löytyy koulutusta mm. ohjelmistotuotannon, käytettävyyden, tietokantojen, graafisen suunnittelun ja tietoliikennetekniikan aloilta. Suurimmat vahvuutemme löytyvät web-pohjaisten sovellusten arkkitehtuurin suunnittelusta ja toteuttamisesta. Käyttämiämme tekniikoita ja teknologioita ovat muun muussa Java, Spring, JavaScript, TypeScript sekä Angular.

Konsultointi- ja asiantuntijapalvelut
Kokonaisten ohjelmistoprojektien lisäksi tarjoamme yrityksille konsultointi- ja asiantuntijapalveluita. Henkilöstömme konsultointipalveluita on saatavilla mm. suunnittelussa, käytettävyydessä, graafisessa suunnittelussa, tietokantaratkaisuissa sekä ylläpidossa.

Arvot

Yksilöllisyys

Toimiva johtamismalli ja ympäristö kannustavat työntekijää asennoitumaan työhönsä hyvällä motivaatiolla. Työntekijä pääsee vaikuttamaan työnsä sisältöön osaamisensa ja kehittymishalunsa mukaan. Myös yksilön muuttuvia elämäntilanteita kunnioitetaan.

Asiakaslähtöisyys

Aktiivisen kommunikoinnin ansioista asiakkaat tietävät täsmälleen, missä vaiheessa ohjelmiston kehitys on. Tällöin mahdollisiin muutoksiin voidaan reagoida nopeasti. Päämääränä on laadukkaan lopputuloksen lisäksi tyytyväiset asiakkaat ja loppukäyttäjät.

Taito

Työntekijämme ovat ohjelmistoalan ammattilaisia. Työntekijöille tarjotaan säännöllisesti mahdollisuuksia oman osaamisensa kehittämiseen.

Avoimuus
Yrityksemme toiminta on avointa ja suoraselkäistä. Selvitämme ja ratkomme haasteet yhdessä. Luottamus työntekijöidemme välillä vahvistaa yhteishenkeä.

Hyvinvointi
Säännöllinen työpaikkaliikunta ja ergonomiset työvälineet takaavat paremman jaksamisen. Työntekijöiden hyvinvointi parantaa keskittymistä ja lisää tehokkuutta.