Ladataan...

Referenssit

Referenssit

Eläketurvakeskus: asiointi.etk.fi
Dicode voitti keväällä 2018 Eläketurvakeskuksen laatiman julkisen hankinnan kilpailutuksen sähköisen asiointipalvelun toteutuksesta. Sähköinen asiointipalvelu tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden asioida Eläketurvakeskuksen kanssa joustavasti ajasta tai paikasta riippumatta. Palvelun ensimmäisessä versiossa asiakas voi tarkastaa oman käsittelynsä tilanteen, toimittaa lisätietoja keskeneräiseen asiaan tai siirtyä vaivattomasti Eläketurvakeskuksen sidosryhmien palveluihin.

https://www.etk.fi/
Osaamisbotti

Dicode toteutti Osaamisbotti Oy:lle graafisen kysymyseditorin Microsoft Bot Framework-alustalle. Osaamisbotin avulla voidaan tukea työnhakijoiden yksilöllistä työnhakua paikasta ja ajasta riippumatta.

 

https://osaamisbotti.fi/

Kynix Oy: CraftLeap

CraftLeap on metalliteollisuuteen suunnattu tarjouslaskennan työkalu, joka tarjoaa käyttäjilleen laadukkaan ja nopeamman tavan tarjousten laskentaan sekä niiden hallinnointiin. Tarjouslaskenta tapahtuu modernilla tavalla käyttäen hyväkseen 3D-malleja, joka tekee tarjousten tekemisestä entistä nopeampaa.

 

https://craftleap.com/

ATA Gears Oy

Tamperelaisen metalliteollisuusyritys ATA Gears Oy:n liiketoimintaa tehostetiin, kun aikaa vievä manuaalinen työvaihe automatisoitiin Dicoden ohjelmoimalla dokumenttien kokoaja-järjestelmällä. Projekti toteutettiin keväällä 2019.
Järjestelmä kasaa eri lähteistä yhden dokumentaation, joka toimitetaan tilauksen yhteydessä asiakkaalle. Poikkeustilanteissa kokoajan keräämää aineistoa voi käyttäjä tarvittaessa muokata käsin.
Dicode sai erityistä kiitosta ketterästä kehitysmenetelmästä, jonka takaamiseksi kehitysiteraatioita pidettiin asiakkaan kanssa kahden viikon välein. Alkuperäinen kustannusarvio alitettiin selvästi ja ohjelmisto vietiin tuotantoon aikaisemmin, kuin aloituspalaverissa oli arvioitu.

 

”Dokumenttien kokoaja-ohjelmistoa on selkeä ja nopea käyttää. Se mahdollistaa helpon esikatselun ja tarkistamisen, että kaikki on kuten pitää olla.”

 

Jari Myllymäki ja Ville Reuna / ATA Gears Oy

https://atagears.fi/

Willis Publicity
Syksyllä 2015 Dicode starttasi maailmanvalloituksen ja aloitti toteuttamaan lontoolaiselle Willis Publicitylle asiakas- ja myynninhallinointijärjestelmää. Willis Publicity myy brändättyjä tuotteita ravitsemisalalle.

http://www.willispublicity.co.uk/
Sivupersoona Oy: Tukipuu

Sivupersoonan tehtävänä on mahdollistaa erityisryhmien asiakkaille rajattoman kommunikaation maailma. Palveluvalikoimasta löytyy mm. puheterapiaa, viittomakielen ja puhevammaisten tulkkausta, kommunikaatio-opetusta sekä hoiva- ja ohjauspalveluita. Sivupersoonassa työskentelee 60 kommunikaation ammattilaista maanlaajuisesti.

 

”Dicode on ollut meille täyden palvelun talo. Se mitä luvataan, pidetään. Dicodelaiset reagoivat nopeasti pyyntöihin ja ehdottavat itse parannuksia ja uudistuksia toimintoihin. Tämä ei ole itsestäänselvyys heidän edustamallaan toimialalla.”

 

Tuomas Rissanen, Sivupersoona Oy

 

http://www.sivupersoona.com/

Climecon

Dicoden ja Climeconin yhteistyö alkoi vuonna 2007. Climeconin X-projekteille Dicode on laatinut räätälöidyn valintaohjelman, jonka avulla asiakas pystyy valitsemaan ja mitoittamaan tarpeisiinsa sopivan tuotteen.

http://www.climecon.fi/

Visual Computing Oy: TaloPeli ja Työmaa-taltio

TaloPeli on omakotirakentajien avuksi kehitetty systemaattinen tapa kuvata rakennusprojektin vaatimuksia ja kustannuksia.
Työmaa-taltio on työkalu rakentamisen aineiston hallintaan, dokumentointiin ja toteutuneiden kustannusten seurantaan.
Dicoden ja Visual Computing Oy:n vuorovaikutteinen kumppanuus sekä jatkuva tutkimus- ja kehitystyö ovat luoneet asiakkaan tarpeita vastaavan ajan tasalla pysyvän järjestelmän.

 

”Pitkä kumppanuutemme Dicoden kanssa on tuottanut hienoa tulosta.”

 

Petri Jyrkkä, Visual Computing Oy

 

https://www.talopeli.fi/

Cavitar Oy

Diodilaservalolähteisiin erikoistunut Cavitar Oy valitsi Dicoden kehittämään ohjelmistoja, jotta yritys voi keskittyä ydinliiketoimintaansa. Dicode toimittaa asiakkaalle korkean luotettavuusluokan sovellukset teollisuuskäyttöön räätälöitynä. Kukoistava kumppanuus on kestänyt jo vuodesta 2007.

 

”Kun tarvitsemme ohjelmistokehitystä laserteknologiatuotteillemme, käännymme Dicoden puoleen.”

 

Taito Alahautala, Cavitar Oy

 

http://www.cavitar.com/

Suomenlinna

Suomenlinnan Hoitokunnan Tilavara-ohjelmisto on vuonna 2012 Dicoden kehittämä ja ylläpitämä Suomenlinnan hallinnoimien vuokratilojen varaus- ja laskutusjärjestelmä.

 

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Dicoden palvelualttiuteen, työn jälkeen sekä ammattitaitoon. Ratkaisu on aina löytynyt monenlaisiin ja haastaviinkin
tarpeisiimme. Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin, ja voimme lämpimästi suositella heidän palveluitaan muille.”

 

Maria Mänttäri, Suomenlinnan hoitokunta

 

http://www.suomenlinna.fi/suomenlinnanhoitokunta/

Neuvontahoitaja

Dicode toteutti Syöpäjärjestöille maksuttoman Neuvontahoitaja.fi -palvelun, joka tarjoaa mahdollisuuden keskustella syöpään liittyvistä kysymyksistä Syöpäjärjestöjen neuvontahoitajien kanssa. Palvelun ansiosta Syöpäjärjestö tavoittaa entistä suuremman joukon tuen tarvitsijoita.

”Dicoden toiminta on ripeää ja ammattitaitoista.”

Jaana Ruuth, Syöpäjärjestöjen viestintäpäällikkö

 

 

Muut referenssit

Asiakaskuntamme muodostuu monen eri alan taitajasta ja heitä yhdistää halu olla oman alansa edelläkävijöitä tietoliikennetekniikan hyödyntämisessä. Pitkäikäinen molemminpuolista lisäarvoa luova asiakaskumppanuus saavutetaan asiakkaan palveluodotusten ylittämisen sekä asiakkaan tarpeen taustalla olevan liiketoiminnan ymmärtämisen kautta. Palvelumallimme lähtee ajatuksesta, että tyytyväinen ja omassa liiketoiminnassaan menestyvä asiakas on tärkein hyvän sanan levittäjä.

Jotkut asiakkaistamme noudattavat käytäntöä, jossa alihankintapäätöksiä tai tiettyjä hankintoja ei julkisteta esim. kilpailullisista syistä. Dicode Oy kunnioittaa asiakkaan päätöstä eikä näiden yritysten tietoja ole esillä näillä sivulla.