Ladataan...

Tuotteitamme

Tuotteitamme

Dimed fu

Dimed fu on palvelu kliinisiin lääketutkimuksiin. Sen avulla helpotetaan tutkimuskeskuksen ja potilaan yhteydenpitoa. Palvelun avulla pystytään muodostamaan reaaliaikainen raportti tutkimuspotilaiden tilasta, mikä helpottaa tutkimuksen hallinnoimista.

Tukipuu

Tukipuu-ohjelmistot tehostavat eri alojen työnvälitystä. Tukipuu-palvelun kautta valitaan ja tilataan työvuorot, varmistetaan työajat, vahvistetaan tunnit sekä saadaan palkanmaksu- ja laskutusaineisto. Yksi järjestelmä säästää arvokasta työaikaa erityisesti hallinnossa.

Tassu

”Tassu”, helppokäyttöinen ja selkeä työajanseurantajärjestelmä, joka mahdollistaa integraation tehtävienhallintaohjelmistoihin. Järjestelmä on räätälöitävissä jokaisen yrityksen tarpeiden mukaisiksi.

Ohjepalvelu

Ohjepalvelu kokoaa järjestelmien ohjetekstit samaan paikkaan ja kohdentaa ne sinne, missä niitä tarvitaan. Ohjetekstien tueksi on helppo lisätä myös kuvia, linkkejä ja videoita. Palvelun käyttäjäroolijaottelun ansiosta käyttäjä näkee vain itselleen ja omalle työnkuvalleen oleelliset ohjeet. Ohjeita pääsee muokkaamaan käyttäjäroolin määrittelemissä rajoissa, näin Ohjepalvelu pitää esimerkiksi liikesalaisuudet ja muun rajoitetun materiaalin vain asianmukaisten henkilöiden saavutettavilla.