Ladataan...

Innovaatiosetelit

Innovaatiosetelit

Onko sinulla ongelma tai loistava idea, mutta tarvitset tekniseen toteuttamiseen tukea? Dicode on mukana erilaisissa hankkeissa, joiden avulla yrityksesi voi matalammalla kynnyksellä lähteä kokeilemaan, toimisiko ideasi käytännössä.

Business Finlandin innovaatiosetelit

 

Setelin arvo on 4 500 euroa. Innovaatiosetelissä on 1500 € + alv omarahoitusosuus, mikä maksetaan suoraan palveluntuottajalle projektin päätyttyä.

Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville yrityksille, jotka haluavat hankkia uutta tietoa tai osaamista yritykseensä. Käyttökohteita voi olla esimerkiksi tuote- ja palvelustrategian kehittäminen, innovaatioprojektit ja tutkimustulosten arviointiin ja hyödyntämiseen liittyvät palvelut. Uudella tuotteella tai palvelulla tulee olla kansaivälistä kasvupotentiaalia. Työsuunnitelma uudelle tuotteelle tai palvelulle tehdään yhdessä Dicoden kanssa, mutta hakijayrityksen tulee tehdä rahoitushakemus Business Finlandin sivuilla. Dicode auttaa yksityiskohtien hoitamisessa, mutta itse setelihakemusta ei voi tehdä asiakasyrityksen puolesta. Innovaatioseteli on voimassa kuusi kuukautta sen myöntämispäivästä.

 

 

 

Lisää innovaatioseteleistä Business Finlandin sivuilta