Ladataan...

Innovaatiosetelit

Innovaatiosetelit

Onko sinulla ongelma tai loistava idea, mutta tarvitset tekniseen toteuttamiseen tukea? Dicode on mukana erilaisissa hankkeissa, joiden avulla yrityksesi voi matalammalla kynnyksellä lähteä kokeilemaan, toimisiko ideasi käytännössä.

Business Finlandin innovaatiosetelit

Innovaatiosetelin hakeminen aukeaa jälleen 20.1.2020. Samalla rahoitukseen tulee muutos. Jatkossa innovaatioseteliin tulee 1000 €:n (+alv) omavastuuosuus.

Business Finland tulee maksamaan palveluntuottajalle enintään 4000€ + alv. joten setelin kokonaissumma 5000€ + alv säilyy ennallaan.

Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville yrityksille. Käyttökohteita voi olla esimerkiksi tuote- ja palvelustrategian kehittäminen, innovaatioprojektit ja tutkimustulosten arviointiin ja hyödyntämiseen liittyvät palvelut. Uudella tuotteella tai palvelulla tulee olla kansaivälistä kasvupotentiaalia. Setelin arvon on 6200 € (5000 € + alv). Työsuunnitelma uudelle tuotteelle tai palvelulle tehdään yhdessä Dicoden kanssa, mutta hakijayrityksen tulee tehdä rahoitushakemus Business Finlandin sivuilla. Dicode auttaa yksityiskohtien hoitamisessa, mutta itse setelihakemusta ei voi tehdä asiakasyrityksen puolesta. Innovaatioseteli on voimassa kuusi kuukautta sen myöntämispäivästä.

 

 

 

Lisää innovaatioseteleistä Business Finlandin sivuilta