Ladataan...

Innovaatiosetelit

Innovaatiosetelit

Onko sinulla ongelma tai loistava idea, mutta tarvitset tekniseen toteuttamiseen tukea? Dicode on mukana erilaisissa hankkeissa, joiden avulla yrityksesi voi matalammalla kynnyksellä lähteä kokeilemaan, toimisiko ideasi käytännössä.

Business Finlandin innovaatiosetelit

Innovaatiosetelin hakeminen aukeaa jälleen 20.1.2020. Samalla rahoitukseen tulee muutos. Jatkossa innovaatioseteliin tulee 1000 €:n (+alv) omavastuuosuus.

Business Finland tulee maksamaan palveluntuottajalle enintään 4000€ + alv. joten setelin kokonaissumma 5000€ + alv säilyy ennallaan.

Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville yrityksille. Käyttökohteita voi olla esimerkiksi tuote- ja palvelustrategian kehittäminen, innovaatioprojektit ja tutkimustulosten arviointiin ja hyödyntämiseen liittyvät palvelut. Uudella tuotteella tai palvelulla tulee olla kansaivälistä kasvupotentiaalia. Setelin arvon on 6200 € (5000 € + alv). Työsuunnitelma uudelle tuotteelle tai palvelulle tehdään yhdessä Dicoden kanssa, mutta hakijayrityksen tulee tehdä rahoitushakemus Business Finlandin sivuilla. Dicode auttaa yksityiskohtien hoitamisessa, mutta itse setelihakemusta ei voi tehdä asiakasyrityksen puolesta. Innovaatioseteli on voimassa kuusi kuukautta sen myöntämispäivästä.

 

 

 

Lisää innovaatioseteleistä Business Finlandin sivuilta

Pilotista tuotteeksi

Dicode on mukana Tampereen kaupungin 6Aika CityIoT-hankkeen Pilotista tuotteeksi palveluntarjoajana. CityIoT 6Aika -hankkeessa voidaan tarjota pilotoiville yrityksille asiantuntijapalveluja tuotteen tai palvelun kaupallistamisen tukemiseksi. Hanke on voimassa 31.5.2020 asti.

Dicodella on hankkeessa kaksi palvelukorttia.

Palvelukortti 1: Digitukea loistavaan ajatukseen!!
5000€

”Iski idea! Loistava ajatus! Mitenkähän se toimisi käytännössä?”

Onko sinulla ajastus johonkin aivan uuteen? Esittele meille ideasi ja ajatuksesi, me selvitämme kuinka se on teknologisesti ratkaistavissa. Ideoidaan yhdessä lisää ja me toteutamme konkreettisen demon tai proton, jonka avulla voidaan varmistua kuinka idea toimii käytännössä.

 

Palvelukortti 2: Turhat työvaiheet pois
5000€

”Nyt menee ihan turhaan tehokasta työaikaa pakollisiin, mutta ei tuottaviin tehtäviin. Järjestelmät eivät keskustele keskenään ja onko kaikki työvaiheet pakollisiakaan?”

Pohditko edellä mainittuja asioita? Kartoitamme yrityksenne nykytilanne laitteiden, järjestelmien ja käytäntöjen osalta. Toteutamme demon tai proton, jolla nähdään konkreettisesti, kuinka saamme digitalisoitua työsi rutiinit.