Ladataan...

Ajankohtaista

Esittelyssä: Kelpolounas

Dicoden oma alkuperäistuote Kelpolounas mahdollistaa helpomman tavan järjestää yritysten sopimusruokailun. Kelpolounas on sähköinen palvelu, joka on kokemuspohjalta suunniteltu helpottamaan jokapäiväistä työpaikkalounastusta niin työnantajan, työntekijän kuin lounasravintolankin näkökulmasta. Näppärä Kelpolounas takaa helpon käyttökokemuksen, kätevän pitkälle automatisoidun asioinnin verkossa sekä selvää ajan ja rahan säästöä kaikille osapuolille!

Kelpolounas tarjoaa yksilöllisiä hyötyjä yritykselle, ravintolalle ja työntekijälle. Yritykselle Kelpolounaan käyttö on maksutonta ja ALV-vähennyskelpoista. Tärkeän hallinnollisen materiaalin, kuten palkka-aineistot ja myyntiraportit Kelpolounas tallentaa samaan paikkaan helposti saataville PDF-muodossa. Lisäksi palvelun myötä paperiset lounaslipukkeet jäävät historiaan. Kelpolounaan avulla yritys voi helposti ja luotettavasti tarjota työntekijöilleen täyden lounasedun. Kelpolounaan avulla onnistuu helposti myös edustuslounaiden ja asiakastapahtumien- sekä tilaisuuksien lounaiden osto.

Ravintoloille Kelpolounaan provisio on edullinen. Kelpolounas lounasruokailijoiden ainoana maksuvälineenä mahdollistaa nopeat ja ruuhkattomat kassatapahtumat, jotka tulevat kassalta suoraan laskulle ilman välikäsiä. Palvelu on räätälöitävissä useimpiin kassa- ja laskutusjärjestelmiin. Laskut voi myös lähettää automaattisesti eteenpäin yrityksille sähköisenä Kelpolounaan kautta. Palvelu päivittää automaattisesti myös vaihtuvat lounaslistat, jotta asiakkaat näkevät aina suoraan Kelpolounaasta, mitä ravintolassa on tarjolla.

Yritykselle ja ravintolalle kertarekisteröityminen palveluun riittää, Kelpolounas hoitaa loput muokattavissa olevien automaattisten asetusten kautta. Yksittäiselle työntekijälle Kelpolounaan käyttäminen on vieläkin helpompaa – älypuhelimella lounastaja maksaa aina tasarahalla! Lounas ostetaan puhelimella, ja näytölle jäävä kuitti näytetään tositteena ostosta ravintolan kassalla. Kelpolounas toimii myös puhelimella verkkoselaimessa, joten erillistä mobiilisovellusta ei välttämättä tarvita. Työntekijä voi tehdä lounaan yhteydessä myös muita ostoja, esimerkiksi juoma tai jälkiruoka, ilman muita maksuvälineitä, jos työnantaja on sallinut tämän Kelpolounaan hallinnollisissa asetuksissa.

Sähköisenä ja mobiilisti toimiva Kelpolounas on vahva kilpailija ja varteenotettava vaihtoehto tavanomaisille lounaslipukkeille ja -eduille. Kelpolounaan toimintaperiaatteet eroavat muista järjestelyistä siinä, että raha ei kierrä Kelpolounaan kautta. Näin yritys voi vähentää aterioiden ALV:n verotuksessa, mikä ei tavallisin lounaslipukkein onnistu. Ilman ylimääräisiä saldoja, lipukkeita ja kortteja toimiva Kelpolounas veloittaa lounaita vain käytön mukaan, ja järjestelmä huolehtii kirjanpidosta automaattisesti.

Olitpa sitten ravintoloitsija, työnantaja tai työntekijä, käyttämällä Kelpolounasta voit rauhassa keskittyä omaan työhösi, ja nauttia rennoista lounashetkistä jouhevasti Kelpolounaan parissa!

Käy tutustumassa Kelpolounaan kotisivuihin.