Ladataan...

Ajankohtaista

Dicode osallistuu IT-Hekumaan!

Sinustako seuraava Dicodelainen?

Olemme jälleen mukana IT-Hekuma-rekrytointitapahtumassa. Etsimme osaajia, verkostoidumme ja esittelemme, kuinka Dicode on ollut avuksi asiakkailleen.

IT-Hekuma järjestetään Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella 25.11.2019 klo 11 alkaen ja iloisia dicodelaisia löydät Tietotalosta ständiltä TC6.

Me Dicodella työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, joten pääset mukaan projektin jokaiseen vaiheeseen ja näet, kuinka asiakkaan idea kehittyy toimivaksi ohjelmaksi. Työskentelyä tehdään sekä tiimeissä että itsenäisesti. Emme ole keskittyneet vain tiettyyn asiakkuuteen tai alaan, joten dicodelaisena pääset tutustumaan moniin erilaisiin aloihin ja työskentely- ja toimintatapoihin. Päätavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme tehostamaan omaa liiketoimintaansa.

Dicodella on tilaa tekijöille, joilta löytyy oma-aloitteisuutta ja tiimityöskentelytaitoja sekä hyvää asennetta uuden oppimiseen.

Koostimme asioita, mitä haluaisimme nähdä CV: ssäsi:

Kuvaus itsestäsi. Kerro millainen olet ja millaisesta työstä olet kiinnostunut nyt. Esim. etsitkö kokoaikaista työtä vai kesätöitä? Kerro myös omat vahvuutesi ja erikoisosaamisesi.

Ohjelmistoteknologiat. Kerro teknologioista, joita osaat käyttää ja kuvaile osaamistasoasi. Voit myös kertoa teknologioista, joihin olet tutustunut ja joista haluaisit oppia lisää. Myös harrasteprojekteja kannattaa esitellä!

Työ- ja koulutushistoria. Meitä kiinnostaa, mitä olet tehnyt aiemmin. Tuotamme ohjelmistoratkaisuja useille eri toimialoille, joten ohjelmointikokemuksen lisäksi muustakin osaamisesta on hyötyä. Merkitse myös, missä vaiheessa olet opinnoissasi.

Muista myös laittaa yhteystietosi selkeästi näkyviin, niin saamme sinuun yhteyden, kun on työhaastatteluiden aika.

 

Valitse sinulle sopivin hakemuksen ja CV:n toimitustapa

 

  • Käy osoitteessa rekry.dicode.fi swaippaamassa kiinnostuksen kohteesi ja täytä hakulomake. Liitä mukaan CV ja halutessasi työnäytteitä.
  • Tai voit lähettää avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen rekry@dicode.fi
  • Tai tuoda ne tulostettuna ständillemme TC6.

 

Odotamme jo hakemustasi!