Ladataan...

Ajankohtaista

REKRYTOIMME: Ohjelmistokehittäjä


Dicode Oy on tamperelainen ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut räätälöityihin ohjelmistoprojekteihin ketterin menetelmin. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, joten pääset mukaan projektin jokaiseen vaiheeseen ja näet, kuinka asiakkaan idea kehittyy toimivaksi ohjelmaksi. Työskentelyä tehdään sekä tiimeissä että itsenäisesti. Emme ole keskittyneet vain tiettyyn asiakkuuteen tai alaan. Dicodelaisena pääset tutustumaan moniin erilaisiin aloihin ja työskentelytapoihin ja auttamaan asiakkaitamme tehostamaan omaa liiketoimintaansa.

Meillä:
• Työntekijät pääsevät vaikuttamaan työnsä sisältöön osaamisensa ja kehittymishalunsa mukaan. Myös yksilön muuttuvia elämäntilanteita kunnioitetaan.
• Projektiemme tavoitteena on laadukkaan lopputuloksen lisäksi tyytyväiset asiakkaat ja loppukäyttäjät sekä ohjelmiston toteuttajat.
• Tarjoamme säännöllisesti mahdollisuuksia oman osaamisensa kehittämiseen.
• Luotamme toisiimme. Ratkomme haasteet ja juhlistamme onnistumisia yhdessä.

Dicodessa on tilaa tekijöille, joilta löytyy oma-aloitteisuutta ja tiimityöskentelytaitoja sekä hyvää asennetta uuden oppimiseen.
Etsimme erityisesti nyt joukkoomme sinua:

Ohjelmistokehittäjä
Etsimme full stack-ohjelmistosuunnittelijaa kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen.
Työtehtäviisi kuuluu osallistuminen asiakastapaamisiin, ohjelmistojen suunnittelu, toteuttaminen ja testaaminen.

Käytämme ja arvostamme mm. näitä teknologioita ja taitoja:
Java, HTML5, CSS, Spring, JavaScript, TypeScript, Angular, Tietokannat, Tietomallin suunnittelu. Katsomme eduksi, jos hallitset myös 3D-ohjelmoinnin.

Dicodelaisena saat:
• Kivat ja auttavaiset työkaverit
• Viihtyisän, hyvällä sijainnilla olevan toimiston
• Joustavat työskentelytavat ja -ajat
• Mahtavat työsuhde-edut: täysi lounasetu, laajennettu työterveys, viikoittainen ryhmäliikuntatunti, liikunta- ja kulttuuriedun.

Käy tutustumassa tarkemmin meihin osoitteessa www.dicode.fi

Heräsikö kysyttävää? Laita viestiä rekry@dicode.fi tai soita 050 568 1137/Riikka.

Käy täyttämässä rekrytointilomakkeemme tai laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry@dicode.fi. Voit halutessasi liittää mukaan työ- ja harrastenäytteitä.

Odotamme jo hakemustasi!