Ladataan...

Ajankohtaista

Rekry! Haemme erilaisin painotuksin kolmea ohjelmistokehittäjää
Dicode Oy on vakavarainen tamperelainen, 25 työntekijän ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut räätälöityihin ohjelmistoprojekteihin ketterin menetelmin. Meillä pääset vaikuttamaan työsi sisältöön. Esihenkilönäsi toimii toimarimme Janne, joka myös itse osallistuu aktiivisesti ohjelmistokehitykseen.

Tiivis työyhteisömme yhdistää etä- ja lähityön hyödyt, eli työskentelemme hybridimallilla. Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa.

Haemme erilaisin painotuksin kolmea ohjelmistokehittäjää

1.Fullstack- webbidevaajaa pitkäaikaiseen projektiimme

Pääset keskittymään yhteen projektiin sekä työskentelemään tiimisi kanssa kasvokkain toimistolla.

Toivomme sinulla olevan:

  • Kokemusta fullstack -devaamisesta vähintään viisi vuotta
  • Osaamista HTML, Spring, PostgreSQL ja Java -teknologioista ja Linux-kehitysympäristöstä
  • Oma-aloitteisuutta ja halua ylläpitää loistavaa tiimihenkeä

 

 

2.Keväällä 2023 alkavaan projektiin ohjelmistokehittäjää 3D-osaamisella

Onko sinulla:

  • Osaamista ainakin joistain seuraavista kokonaisuuksista: Angular, Typescript ja / tai JavaScript, HTML, CSS, Java tai Spring
  • Kokemusta Linux-kehitysympäristöstä
  • Matematiikan ja fysiikan korkeakouluopintoja sekä halua soveltaa oppimaasi
  • Kokemusta 3D ohjelmoinnista tai pelisuunnittelusta, esim. Three.js tai Unity

 

 

3.DevOps -henkistä backend-ohjelmistokehittäjää Dicoden omiin projekteihin

Etsimme Dicodelle monta hattua omistavaa ohjelmistokehittäjää. Tämä tehtävä on combo devaamista, devopsia ja tietoturvaa. Kuulostaako yksisarviselta?🦄 Ei hätää, voit ottaa vastuita pikkuhiljaa ja kasvattaa osaamistasi. Tämä rooli sopii mainiosti henkilölle, joka haluaa siirtyä koodailusta pikkuhiljaa ylläpitoon ja prosessien kehittämistehtäviin. Etsimällämme henkilöllä on oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja sekä hyvää ja uteliasta asennetta uuden oppimiseen. Tässä roolissa pääset kehittämään ja hiomaan mitä prosesseja sekä siirtämään osaamistasi muille.

DevOps-roolissa kehität sisäisiä toimintamalleja sekä ylläpidät järjestelmiä.

Sinulla on osaamista:

· Java-ohjelmointikielestä ja Spring-ohjelmistokehyksestä

· Kubernetes ja Docker -konttiteknologioista

· Linux-käyttöjärjestelmästä.

Tietoturvavastaavana vastuitasi olisi:

· Tietoturvan kehittäminen organisaation tasolla.

· Tietoturvariskien kartoittaminen projektitasolla.

· Koulutusten ja perehdytysten pitäminen työntekijöille.

 

 

Dicoden arki

Meillä on rento työilmapiiri, hyvä tekemisen meininki, auttavaiset työkaverit sekä toimistolla aina lounasseuraa. Saat mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi ja olla mukana päättämässä yhteisistä asioista. Haluamme, että sinulla on energiaa myös työpäivien jälkeenkin, minkä vuoksi taukoliikuntaan kannustetaan ja projektien määrä sekä laskutusaste pidetään kohtuullisena. Tuemme työntekoasi työmatkalipulla, viikottaisella jumpalla (työajalla), ja lisäksi saat vuodessa täyden 400 euron virike-edun sekä lounasedun palkan päälle. Työssä jaksamisen matalan kynnyksen sparrina ja tukena toimii työhyvinvointiin erikoistunut HR:mme.

Sovit työyhteisöömme, jos innostut koodin lisäksi myös työkaverin auttamisesta ja yhteisöllisyydestä. Meillä pääset jättämään oman kädenjälkesi softan lisäksi myös yrityksen toimintatapoihin sekä auttamaan junnuja kehittymään paremmiksi koodareiksi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@dicode.fi Voit myös jättää soittopyynnön tai kontaktoida Katariinaa Linkkarissa, jos haluat tietää tehtävistä tai työyhteisöstämme jotain lisää.