Ladataan...

Ajankohtaista

Pyöräillen kilometrikisaamaan

Osallistumme jälleen mukaan Pyöräilykuntien verkosto ry:n ja Suomi pyöräilee-kampanjan järjestämään Kilometrikisaan. Samalla jokaisesta polkaistusta 25 kilometristä lahjoitamme 1 €:n Punaisen Ristin Ketjureaktio-kampanjaan. Kisa siis edesauttaa ihmisiä voimaan paremmin hyötyliikunnan avulla ja tekemään samalla hyvää myös muille.

Kilometrikisaa käydään 1.5 — 22.9.2017 välisenä aikana. Tarkemmin kilpailuun pääsee tutustumaan Kilometrikisan nettisivuilla.

Dicodella työnantaja tukee ja kannustaa työntekijöitä taittamaan työmatkaa mahdollisuuksien mukaan polkupyöräillen. Työpaikan parkkihallista on vuokrattu parkkiruutu ja siihen asennettu säilytystelineet, jotta työntekijät voivat turvallisin mielin pitää kulkuneuvojaan sisätiloissa työpäivän ajan. Toimistolla on mahdollistettu suihkussa käynti ja vaatteiden vaihto ja niiden säilytys. Jos työpäivän aikana tulee työntekijöillä tarvetta lähteä kaupungille asioille tai käymään asiakkaan luona, voi hän napata alleen työsuhde-Jopon ja painaa päähänsä työnantajan hankkiman pyöräilykypärän.

Viime syksynä 2016 Dicode sai tunnustusta Tampereen kaupungilta ja Liikkuva Tampere-projektilta pyöräilymyönteisenä työpaikkana. Tunnustusta saivat myös VTT Tampere ja Solita Oy. Muistoksi tunnustuksesta työnantajat saivat kunniakirjat ja henkilöstölle tarjottiin polkupyörin syyshuolto.

Haaste on heitetty! Syyskuussa nähdään, paljonko kilometrejä tänä vuonna kertyy.