Ladataan...

Ajankohtaista

Etsitään kokoaikaista ohjelmistosuunnittelijaa

Dicode Oy on tamperelainen ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut räätälöityihin ohjelmistoprojekteihin ketterin menetelmin. Toteuttamamme ohjelmistoprojektit ovat vaihdelleet pienistä web-työkaluista kokonaisten tuoteperheiden rakentamiseen.

Etsimme full stack-ohjelmistosuunnittelijaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tulet työskentelemään sekä tiimeissä että itsenäisesti.

Ohjelmistot toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, joten pääset mukaan projektin jokaiseen vaiheeseen ja näet, kuinka asiakkaan idea kehittyy toimivaksi ohjelmaksi. Työntekijät ohjelmoivat sekä fronttia että backia. Ohjelmiston kehitysprosessissa huomioidaan asiakkaan toiveet ja tarpeet esim. käytettävyydestä, graafisesta ulkoasusta tai tietokantaratkaisuista.

Käytämme muun muussa seuraavia teknologioita: Java, Angular, Spring, TypeScript, JavaScript, HTML5, CSS…
Lisäksi arvostamme, jos hallitset tietokannat sekä tietomallinsuunnittelun.

Dicodelaisena saat:

  • Kivat ja auttavaiset työkaverit
  • Viihtyisän, hyvällä sijainnilla olevan tuliterän toimiston
  • Mahdollisuuden etätyöskentelyyn
  • Joustavat työ- ja loma-ajat
  • Mahtavat työsuhde-edut: täysi lounasetu, laajennettu työterveys, viikoittainen ryhmäliikuntatunti, liikunta- ja kulttuuriedut…
  • Pääset vaikuttamaan työtehtäviisi omien taitojesi ja kehittymishalujesi mukaan

Heräsikö kysyttävää? Laita viestiä rekry@dicode.fi tai soita 050 568 1137/Riikka.

Käy täyttämässä rekrytointilomakkeemme sivuilta https://rekry.dicode.fi/ui/ tai laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry@dicode.fi. Voit halutessasi liittää mukaan työ- ja harrastenäytteitä.

Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Odotamme jo hakemustasi!