Ladataan...

Ajankohtaista

Dicode säästää Kelpolounaan avulla

Miten on mahdollista saada säästöjä lounassovelluksella?

Koronavuosi toi moneen yritykseen tappiota monella tavalla. Vaikka tulovirrat pienenivät, juoksevat kulut kuitenkin useimmissa paikoissa säilyivät ja joissain tapauksissa rahaa jäi kiinni palveluihin, joita ei rajoitusten takia päässyt käyttämään.

Dicoden Kelpolounas toi säästöjä, sillä sovellukseen ei tarvitse ladata etukäteen työntekijöille käyttösaldoa. Niistä lounaista, joita käytiin syömässä tai hakemassa take-awayna Kelpolounasta käyttäen, maksoi työnantaja lounasetuja vain toteutuneista lounasostoista. Työnantajan rahaa ei jäänyt roikkumaan minnekään. Eikä työnantaja myöskään saanut harmaita hiuksia sen takia, että yrityksen rahaa olisi kiinni jossain, mikä ei hyödyttäisi yritystä tai sen työntekijöitä missään vaiheessa.

Muita Kelpolounaan etuja

Kelpolounaan avulla lounastajalla on aina juuri oikean verran saldoa käytettävänä, joten muita maksuvälineitä ei tarvitse kantaa mukana. Tämä tuo säästöjä myös ravintolalle, sillä pienien muutamien senttien lyönti kassajärjestelmään tuo todellisuudessa ylimääräisiä turhia kustannuksia.

Kelpolounasta ei voi käyttää väärin, sillä järjestelmä sallii yhden lounasoston päivässä. Asiakkaille ja yhteistyökumppaneille lounaan tarjoaminen järjestyy kyllä sovelluksen avulla ja ilman, että verottaja näkee punaista. Verottajasta puheenollen. Kelpolounaalla tehdyt ostot ovat ALV-vähennyskelpoisia.

Kelpolounas vähentää hallinnollista työtä sekä työnantajien kuin ravintolan näkökulmasta. Se tuo säästöjä taloudellisesti ja tarjoaa mahdollisuuden syödä terveellisesti ja monipuolisesti joka päivä. Kuitenkaan pizza- tai burgeriperjantaita unohtamatta.

https://kelpolounas.fi/