Ladataan...

Ajankohtaista

Voiko uusi sovellus-idea olla liian korkealentoinen?

Menestyvissä elokuvissa, kirjoissa ja lauluissa, myös hyvässä ohjelmistossa täytyy olla koukku. Ominaisuus, joka herättää käyttäjien mielenkiinnon ja motivaatiota ohjelmiston käyttöön. Täysin uuden sovellusidean edessä täytyy uuden näkökulman löytämiseksi vapauttaa itsensä ennakkoluuloista ja heittäytyä suunnittelussa ja kertoa ne hurjimmatkin ajatuksensa ja haaveensa. Isoilta kuulostavat toiveet saattavat vähän mietityttää, ehkä jopa jännittää. Voiko niitä ääneen sanoa, jos vastaavaa ei markkinoilla edes ole? Mitä vastapuolikin ajattelee?

Dicodella aloitetaan projektit aina asiakkaan kanssa yhteisellä palaverilla, jossa selvitetään mitä asiakas haluaa ja tarvitsee
sekä mitä työtehtävää halutaan lähteä helpottamaan ja tehostamaan. Näin osaamme tarjota juuri oikeanlaisen ja halutun ratkaisun. Kannustamme asiakasta kertomaan kaikki toiveet siitä, kuinka valmis sovellus toimisi ja mitä sen avulla haluttaisiin saavuttaa. Yhdessä kehitämme sovellukselle motivoivan koukun.

Ilman isoja ideoita ei keksittäisi mitään uutta. Asettamalla riman korkealle – on lopputulos lähestulkoon poikkeuksetta parempi, kuin se mihin alimmalla vaatimustasolla tyydyttäisiin. Ja siinä sivussa kehittyvät myös kaikkien osapuolisen ammattitaito itsensä haastamisen ansiosta.

Dicodelle voit siis ottaa yhteyttä hyvin valmistellun idean kanssa tai ajatuksen hennon tuulahduksen kanssa. Selvitetään, miten ajatusta voidaan lähteä työstämään.