Ladataan...

Ajankohtaista

Työajanseurantajärjestelmä “Tassu”

Sunnuntaina käännetään kelloja kohti kesää, eli taakse päin ja siirrytään taas talviaikaan. Monelle kellojen kääntely aiheuttaa hetkellisesti tuskaa mukautua taas uuteen rytmiin. Onneksi Dicodella on käytössä joustava työaika, joten jos maanantai ei ihan käynnisty uuden ajan mukaan, voi töihin tulla kesäajan rytmin mukaan.

Joustava työaika tarkoittaa meillä sitä, että työntekijät voivat työskennellä niihin aikoihin, kuin itse parhaaksi katsoo, kunhan asiakastapaamiset ja annetut työtehtävät ja -tunnit täyttyy ja deadlineja noudatetaan. Jotta joustavan työajan saa toimimaan, tarvitaan toimiva järjestelmä, josta voidaan seurata paljonko tunteja on viikossa ja kuukaudessa kertynyt. Kuinka muuten esimerkiksi palkanlaskija tietää paljonko kullekin työntekijälle tulee maksaa palkkaa.

Markkinoilta ei löytynyt valmista meille sopivaa ratkaisua, joten päätettiin tehdä itse uusi. Uuden työnajanseurantajärjestelmän, ”Tassun”, toteutus lähti Dicoden omista tarpeista. Järjestelmä mahdollistaa myös integraation tehtävienhallintaohjelmistoihin.

Kuinka teidän työpaikalla seurataan tuntien kertymistä? Ota yhteys Dicodeen niin räätälöidään Tassusta teidän työpaikan tarpeiden mukainen työajanseurantajärjestelmä.