Ladataan...

Ajankohtaista

Ohjepalvelu – kootut ohjeet Dicoden palveluille

Dicoden palvelut ja tuotteet, kuten Tukipuu, Talopeli ja Kelpolounas on suunniteltu ja tehty huolellisesti loppukäyttäjän tarpeita ja toiveita silmällä pitäen. Palvelut on räätälöity vastaamaan aitoihin työelämän tarpeisiin, joten käyttömukavuus on etusijalla. Käyttömukavuuden tehostamisen luontainen kumppani on tietysti palveluiden käyttöohjeet. Tästä ajatuksesta sai alkunsa Ohjepalvelu – yleinen ohjekeskus josta löydät kootusti ohjetekstit Dicoden kehittämille palveluille ja tuotteille.

Ohjetekstien laatiminen jää usein asiakkaan tai muun ulkopuolisen vastuulle, eikä laatijan tekninen tietotaito ole tällöin itsestäänselvyys. Ohjepalvelu mahdollistaa ohjeiden laatimisen ja päivittämisen helposti ja vaivattomasti myös palvelun käyttäjille ja asiakkaille. Ohjepalvelu on suunnattu käyttäjälle, joka haluaa keskittyä olennaiseen. Järjestelmien ohjetekstien päivittäminen on tehty sitä jokapäiväisten askareidensa lomassa käyttävälle asiakkaalle mahdollisimman mutkattomaksi.

Ohjepalvelu kokoaa eri palveluiden ohjetekstit samaan paikkaan, ja kohdentaa ne sinne missä niitä tarvitaan. Ohjetekstien tueksi on helppo lisätä myös kuvia, linkkejä ja videoita. Palvelun käyttäjäroolijaottelun ansiosta käyttäjä näkee vain itselleen ja omalle työnkuvalleen oleelliset ohjeet, joita pääsee muokkaamaan käyttäjäroolin määrittelemissä rajoissa. Näin Ohjepalvelu pitää myös esimerkiksi liikesalaisuudet ja muun rajoitetun materiaalin vain asianmukaisten henkilöiden saavutettavilla.

Ohjepalvelu on helppo ja turvallinen vaihtoehto erillisille ohjekirjoille ja -tiedostoille. Palvelun kohdennuksen ja käyttäjäroolijaottelun ansiosta kunkin käyttäjän näkymä on aina kustomoitu käyttäjän tarpeisiin. Käyttömukavuutta parantamalla Ohjepalvelu jättää enemmän aikaa olennaiseen!

 

Kerromme mielellämme lisää, kuinka Ohjepalvelu helpottaa teidän työarkea. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.