Ladataan...

Ajankohtaista

Ohjelmistokehitys voi olla myös valmiin tuotteen käytettävyyden parantamista

Dicoden tunnuslause on ”Ideasta ohjelmaksi”. Rakennamme ideoita potentiaalisiksi tuotteiksi ja autamme yrityksiä jättämään bisneksessään turhia työvaiheita pois. Olemme saaneet olla mukana rakentamassa kaikenkokoisia sovelluksia erilaisiin tarpeisiin. Mielenkiintoisimmat keissit ovat olleet, kun asiakas on piirtänyt paperin kulman täyteen esimerkkejä ja sen pohjalta olemme laatineet suunnitelmaa, jossa on koodattu asiakkaiden paperille piirtämää ajatusta valmiiksi ohjelmaksi. Vain taivas on ollut rajana ajatustyössä.

Aina ei kuitenkaan kannata lähteä tekemään täysin uutta.

Ohjelmistokehitys on myös muuta kuin täysin uuden sovelluksen rakentamista. Kehitystä on myös olemassa olevan parantelua ja päivittämistä parempaan, esimerkiksi ulkonäön korjaamista. Löytyykö painikkeet loogisista paikoista? Lisäksi pienillä muutoksilla voidaan muuttaa sovellusta siten, että ohjelmaa voi käyttää myös mobiililaitteilla, jolloin valmis sovellus saattaa jopa muuttua tuottavaksi kärkituotteeksi.

Suoristamalla ominaisuuksien mutkia suoriksi, kuten turhien ominaisuuksien riisumisella, värien säätelyllä ja sisällön asettelun muuttamisella voi parantaa käytettävyyttä ja siten tuoda järjestelmään käyttäjiksi aivan uuden asiakasryhmän.

Dicode on valmis auttamaan, kun sovelluksesi tai järjestelmäsi ei toimi toivotulla tavalla. Tutkitaan ja selvitetään, miten ohjelmasi voisi palvella liiketoimintaasi paremmin.