Ladataan...

Ajankohtaista

Apua kodin korjaustöiden kustannusarvioon

Visual Computingin ja Dicoden sujuva vuorovaikutteinen yhteistyö on tuottanut asumista ja korjaamista helpottavan työkalun. Hengitysliiton tilaama korjaustöiden kustannusarviotyökalu tuli lokakuussa 2018 kaikkien käyttöön. Kustannusarviotyökalun avulla voidaan arvioida omakotitalon tai kerrostaloasunnon korjauskustannuksia. Kustannusarviotyökalu on osa Hometalkoot.fi-palvelua.

“Korjausten kustannusarviotyökalussa on panostettu helppokäyttöisyyteen. Käyttäjän tarvitsee vain täyttää korjauskohteen tiedot ja valita sopivin korjaustoimenpide, joiden perusteella palvelu laskee kustannusarvion”, Hengitysliiton sisäilma- ja korjausneuvonnan päällikkö Timo Kujala sanoo.

Visual computing Oy:n tj. Petri Jyrkkä: ”Kustannusarviotyökalu perustuu samaan digitaaliseen malliin (BIM), jota olemme käyttäneet TaloPelissä ja Työmaa-taltiossa. Kustannuslaskenta tapahtuu tuotemallipohjaisilla resepteillä, jotka tehdään Hengitysliiton korjausneuvonnan ammattilaisten toimesta. DiCoden teknisen toteutuksen ansiosta ohjelma on nopea ja toimii hyvin kaikissa päätelaitteissa.”

www.hengitysliitto.fi
www.hometalkoot.fi
www.talopeli.fi