Tuotteitamme

 

Pääkonseptinamme on tehdä yhteistyötä asiakkaan kanssa ja suunnitella ohjelmistoja heidän tarpeidensa mukaan. Toteutettujen ohjelmistoprojektien ohella olemme kehittäneet myös omia tuotteita.

Tuotteet | Kelpolounas

Kelpolounas™

 

Kelpolounas on sähköisesti ja mobiilisti toimiva sopimusruokailusovellus. Palvelu helpottaa työpaikka- ja edustuslounasta niin työntekijän, työnantajan kuin ravintolan osalta. Käyttöönotto on helppoa ja kaikki asiointi onnistuu verkossa. Kelpolounaan avulla säästyy aikaa, rahaa ja vaivaa.

Tuotteet | Sivupersoona

Tukipuu

 

Tukipuu-ohjelmistot tuovat tehoa eri aloilla toimivien henkilöstövuokrausyritysten arkirutiineihin. Tukipuu-palvelun kautta valitaan ja tilataan työvuorot, varmistetaan työajat, vahvistetaan tunnit sekä saadaan palkanmaksu- ja laskutusaineisto. Yksi järjestelmä säästää arvokasta työaikaa erityisesti hallinnossa.

Tuotteet | Dimed fu

Dimed fu

 

Dimed fu on palvelu kliinisiin lääketutkimuksiin. Sen avulla helpotetaan tutkimuskeskuksen ja potilaan yhteydenpitoa. Palvelun avulla pystytään muodostamaan reaaliaikainen raportti tutkimuspotilaiden tilasta, mikä helpottaa tutkimuksen hallinnoimista.